Новини под опашката на Коня: Ето, как България да спечели Европейското

...
Новини под опашката на Коня: Ето, как България да спечели Европейското
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Ето, как България да спечели Европейското по футбол

Новини под опашката на Коня:  Ето, по какъв начин България да завоюва Европейското по футбол. Това ще ни опишат през днешния ден нашите другари хакери. Те, в разгара на жежкото лято, съумяха да разбият съветският шпионски програмен продукт, който предава вести от политическия живот у нас:
В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак.

Освен това е на кон, който разумно също е съветски.
Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.
Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.
Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня. Доклад 1:
Президентът Румен Радев се разсърди на държавното управление, че не са го питали преди да поканят в България украинския държавен глава Володимир Зеленски.

В просторно изказване, Радев подлага на критика ръководещите, че поради Зеленски са взели недомислени решения. Kоито вредят на България като продажбата на нуклеарния реактор от „ Белене “ и попълването на военните ресурси. Kоето отваря опция за изпращане на помощи на Украйна, само че ще отнеме години на българската страна да ги възвърне.

Радев прекомерно бързо привикна всички в страната да го питат по всички въпроси. За по-малко от две години еднолично ръководство, някогашният водач май си повярва, че България е станала президентска република, още преди да се е трансформирала Конституцията.
Интересното е, че за Зеленски, което сякаш му беше главния проблем, сподели, че от него да мине – примирил се и приел да се срещне с него. Но по другите въпроси, военни ресурси, нуклеарен реактор и така нататък, все тематики свързани с харчене на държавни пари, президентът беше несклоняем.
Още при започване на кариерата си, по този начин Радев бързо преглъщаше кардинални въпроси за авиацията и козируваше на Бойко Борисов, само че по тематиката за пазаруване на едни съответни шведски самолети ставаше доста краен. 

Както е написал Алеко Константинов: „ Идеали! Бошлаф! Личното наше земно доволство – ето идеала, който би трябвало да преследваме. “

Преди идната аудиенция на Зеленски, българското държавно управление да отпуши най-накрая публичните поръчки за ремонт на пътищата и след консултация с някой от съветниците на президента, да речем Николай Копринков, да питат тогава Радев дали има нещо срещу, украинския президент. 
Доклад 2:
Парламентът отряза подписката на „ Възраждане “ за срещу приемането на еврото. Не е напълно ясно, какво гласоподаваха депутатите, само че множеството от тях настояват, че отхвърлят да се допитват до народа.

В същото време, президентът сподели, че било хубаво да има референдум за еврото. Но въпреки всичко отхвърли да нападна решението на Народното събрание в Конституционния съд. „ Възраждане “, не стопират да приказват за национални предатели и за изключителни присъди за националните предатели, когато те вземат властта.

Както към този момент прогнозирахме, в случай че искаш да направиш услуга на някой – забрани настояването му за референдум. Тогава ще видят политиците по сложния метод, какво е национална воля.
Президентът, пък колкото и да се пробва да яхне тематиката, без обаче самичък да се ангажира с съответна позиция „ за и „ срещу “ еврото единственото, което прави е реклама на „ Възраждане “.
Само от партията на Костадин Костадинов имат един главен проблем. Да внимават какви хора ще употребяват за политически гонения и тероризиране на опозицията си. Защото внуците на тези хора, някой ден ще станат претенденти за кметове от „ Демократична България “.

Най-добре е всички типове референдум да се забранят в България, а по всички значими държавни въпроси да се пита за мнение някой консултант на президента, за какво не Николай Копринков, да речем. 
Доклад 3:
Финансовите публицисти от главните медии в България, отхвърлиха да се акредитират по безумни правила спуснати от ведомството на Асен Василев.

Сръдливият министър, погазил всички правила за невмешателство на  държавните органи в работата на медиите, като си измислил брутални правила за акредитация, съгласно които единствено по негово и на пресаташетата му убеждение, ще се разрешава на публицистите да нарушават спокойствието му. 

Истинската вест е, че в България към момента има публицисти! Пък били те и финансови. Ако се съди по наличието на главните медии в страната, а също по този начин и по равнището на осведоменост на жителите (което те репрезентират под формата на гласоподаване за съответни политически формации), то новините се пишат от мързеливи котки, които разсеяно се разхождат върху клавиатурите на компютрите в редакциите. Дори не е намесен изкуствен интелект. Всъщност, никакъв не е намесен. 

Подписалите отвореното писмо финансови публицисти да внимават да не срещнат гнева на финансовото министерство. А, това както знаем най-често е под формата на това да ти почукат данъчни на вратата. Като ги знаем съответно тези данъчни пък какви са, притеснително е и на коя врата ще им почукат. 
Доклад 4:
Бившият началник на държавната болница „ Лозенец “, който бе уволнен поради следствие за противозаконни трансплантации, а по-късно стана ясно, че си е направил първокласен скришен апартамент в болничното заведение, беше определен за декан на Медицинския факултет в Софийски университет.

Професор Любомир Спасов няма право да заема поста, тъй като към този момент е бил два мандата декан, също така е определен с незадоволителните 51 „ гласа “ от 102-ма регистрирани на Общото заседание, откакто самичък се е предложил и служебно е отстранил другия претендент. 

Проф. Спасов е най-големият специалист по трансплантации в България. Извършил е над 150 трансплантации, измежду които на черен дроб разграничен за двама души, черен дроб на 6-месечно бебе и интервенция на биещо сърце.

Както се споделя, той е толкоз талантлив хирург, че може да оперира и със затворени очи. И добре, че е по този начин, тъй като се демонстрира като извънредно нахален човек.

Христо Иванов, по този начин и по този начин се кани да трансформира Конституцията на България, да вземе да добави и възбрана за лекари да заемат висши обществени длъжности. 
Като се има поради какъв е моралът на такива светила в медицината, напряко е ужасно да си помислиш какви са елементарните общопрактикуващи лекари, да вземем за пример. Доклад 5:
Дребна корекция в преходни и заключителни разпореждания на Закона за националния бюджет, вменява обвързване на работодателите да връчват санкции от КАТ на своите подчинени.
Понеже има ниска събираемост на фишовете за пътни нарушавания, от Министерство на финансите и по-специално от Национална агенция за приходите са създали този демоничен проект да карат шефовете на компании да връчват санкциите на подчинените си.
Както знаете изкуственият разсъдък „ Под опашката на Коня “ се намира под опашката на коня на паметника на Цар Освободител на площада против Народното събрание.
В редките моменти, когато този площад не е разкопан, с цел да му се подменят паветата, този площад е посипан с таксита.
Затова ще използван единомислещото мнение на всички записани таксиметрови водачи в покрайнината по адрес на предлагането на Асен Василев и Румен Спецов, шефовете на компании да връчват фишовете от КАТ на подчинените си: „ Пе*ерастка работа! “

Да се провежда съревнование по безочливост сред някогашния началник на болница „ Лозенец “ и министъра на финансите. Проф. Спасов ще бъде въоръжен със скалпел, а Асен Василев единствено с гол в ръката…Спецов.
Доклад 6:
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че е отворен за основаването на „ общо десен фронт “ за локалните избори в София и партията му, вместо да излъчва личен кандидат-кмет може да се контракти с ППДБ за взаимно явяване на изборите.

Естествено, Борисов посочи, че никой не му е предложил сходно нещо, само че той е отворен за диалози.

Макар и първичните реакции да бяха в посока на това, че Борисов взема политически решения като човек с лишен депутатски имунитет, нашият изчерпателен разбор сочи, че тази оферта на водача на ГЕРБ е гениална.
Повече от явно е, че след такова ръководство на Фандъкова, ГЕРБ нямат късмет да завоюват кметския стол още веднъж. Дори и внукът на военачалник от Държавна сигурност да предлагат насреща (упс!), отново има по-големи шансове от който и да е последовател на действията на досегашната кметица. Така че Борисов казано на професионалния език на политиците и комарджиите, се пробва посредством блъф да направи кешаут. 
Ако този номер се получи с кметския пост в София, БФС да предложи на Френската федерация по футбол, защото сме партньорски страни в Европейски Съюз и НАТО, да вземем да обединим националните си тимове по футбол и на идващото Европейско състезание България да се яви дружно с Франция.  Пък току-виж България станала европейски първенец по футбол, по този метод. 
До свидания!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР